Blog

Recull podcasts 1ª temporada

Podcast Osoning – Recull dels millors podcasts de la 1ª temporada

Arribem al final d’aquest fatídic 2020! És per això que també arriba l’ozè capítol del Podcast Osoning. En aquest cas, us portem un recull dels millors podcasts de la 1ª temporada! El nou capítol consisteix en el que destaquem els aspectes més importants per iniciar-se en el món de la bicicleta. Per fer-ho, hem parlat amb en Gerard Monells, de Catalonia Bike Tours i en Pere Puig d’Òptica Sport  i Òptica Torrents

 

Podcast Osoning – Recull dels millors podcasts de la 1ª temporada

 

En primer lloc, benvinguts a tots!

 

Per acabar l’any i aquesta primera temporada de podcast us farem un recull de diferents podcast per tal de donar-vos alguns consell i recomenacions dels professionals de la comarca que ens donen a l’hora d’iniciar-nos en el món ciclista, També RECUPERAREM aspectes a tenir en compte alhora de fer una bona tria de les ulleres esportives.

 

Abans però, volíem informar-vos que des de l’oficina tècnica d’osoning juntament amb un dels agents de la comunitat durant aquest mes de novembre i desembre hem estat assistint a un workshop d’innovació organitzat per INDESCAT i sota el mentoratge de Xavier Verdaguer d’imagine,  el qual hem estat treballant amb un prototip per dissenyar el forfet Osoning. En els pròxims podcast us anirem informant del avenços d’aquest nova eina digital que ha de servir per millorar l’experiència del client de tots els turistes esportius que visiten la comarca d’Osona. Per altra banda, us convidem a que ens seguiu a wikiloc i strava, per estar al dia de les rutes i reptes que us anem proposant i estigueu atents a les nostres xarxes socials ja que anirem proposant-vos reptes per aquestes festes!   . 

 

Bé doncs ara sí és moment d’escoltar el recull que us hem preparat. 

 

Esperem que us sigui útil i ja sapigueu tot el que necessitàveu per inicar-vos en el món de la bicicleta!

 

Escolta tots els podcasts aquí!

Compartiu