MOU-TE AL TEU AIRE

ESCULL LA RUTA QUE MÉS S'ADAPTI A TU

Ja siguis dels que amb menys de 10km en té prou com dels que busquen recorreguts ben llargs, a Osona trobaràs rutes a la teva mida repartides per tota la comarca. Vine i descobreix tot el que t’ofereix aquest territori. No te’n penediràs!

INDRETS ÚNICS I APTES PER TOTHOM

GAUDIU DE LES VISTES

Osona és una comarca amb molts punts des d’on gaudir d’unes vistes magnífiques, així que no dubtis fer una parada a mitja ruta per contemplar el territori a vista d’ocell.

PASSEU PELS PUNTS EMBLEMÀTICS

Visiteu alguns dels punts més emblemàtics d’Osona i que us permetran conèixer la història d’aquesta comarca. Una pausa abans de seguir caminant!

DESCOBRIU RACONS AMAGATS

Si busqueu tranquilitat i llocs amagats, no us preocupeu! Gaudiu dels indrets més desconeguts de la comarca i endinseu-vos en els boscos més frondosos.

ENVOLTEU-VOS DE NATURA

Escapeu de la civilització i dels nuclis urbans i descobriu els paratges únics d’Osona, una comarca plena de vegetació i fauna. L’únic soroll que escoltareu és el de les fulles amb el vent.

LES RUTES D'OSONA

Tot i la infinitat de camins que té Osona, et volem oferir les millors opcions de rutes perquè puguis gaudir dels millors camins i dels punts més emblemàtics de la comarca. Així que només has d'escollir la ruta que més t'agradi i començar a caminar!

RUTES PER A EXCURSIONISTES

PASSEJADES EN FAMÍLIA

ALLOTJAMENTS ON DESCONNECTAR

Quan sigui hora de descansar, fes-ho en els millors llocs de la comarca i on la tranquilitat és la nota dominant. Des d'apartaments al centre de la capital fins a cases rurals apartades de tot però sense la falta de cap comoditat.

E-book gratuït: 22 rutes a peu per descobrir Osona