Blog

2n recullweb

Podcast Osoning – Millors podcasts de la temporada (Part II)

Comencem un esperançador 2021 i amb ell arriba el dotzè capítol del Podcast Osoning. En aquest cas, i degut a l’èxit de l’episodi passat, us portem la segona part del recull dels millors podcasts de la 1ª temporada! En el nou capítol coneixerem la vessant més personal d’en Gerard Monells, de Catalonia Bike Tours , D’en Pere Puig d’Òptica Sport  i Òptica Torrents. També la vessant més personal i algunes anècdotes d’en Dani Parramon de Trialsport i d’en Josep Jufré de Jufré Cycling!

 

Podcast Osoning – Millors podcasts de la temporada (Part II)

 

 

Hola què tal?? Molt bones a tots i a totes i benvinguts al 12è Podcast d’osoning. 

 

Per començar l’any i acabar aquesta primera temporada de podcast us farem un recull de diferents podcast per tal de donar-vos alguns consell i recomenacions dels professionals de la comarca adreçades als joves ciclistes. A més a més t’explicarem algunes anècdotes viscudes relacionades amb campionats i viatges de la mà de Josep Gerard  i en Dani. També T’explicarem quins aspectes has de tenir en compte alhora d’escollir unes ulleres per fer activitat físcia l’aire lliure. 

 

Abans de endinar-nos amb el podcast, volíem informar-vos de 2 notícies importants acabades de sortir del forn, ja que la copa Osoning Trail Run comença agafar forma amb les anunci de la dates del trail del bisaura el 16 d’octubre i Pels Camins dels Matxos el 12 i 13 de juny. . Per altra banda, us convidem a que ens seguiu a wikiloc i strava i recuperareu el track de NaDalt a Bellmunt i la ruta de gravel de 50km per no passar fred! I estigueu atents a les nostres xarxes socials ja que anirem proposant-vos reptes per començar aquest inici d’any en forma(. mmmmmmmmmmm)

 

Bé doncs ara sí és moment d’escoltar el recull que us hem preparat. 

 

I comencem amb algunes recomenacions pels joves ciclistes que ens donaven Gerard Monells, Josep Júfre i Dani Parramon: 

 

 

Esperem que us sigui útil i ja sapigueu tot el que necessitàveu per inicar-vos en el món de la bicicleta!

 

Escolta tots els podcasts aquí!

Compartiu