Activitats

SENDERISME CONSCIENT

24 D’ABRIL

Soc la Maria, biòloga i ambientòloga, formada en valors i significats espirituals de la natura, programació neurolingüística, coaching, rebirthing, i medicina energètica.

M’apassiona el senderisme, passejar tranquil·lament per la natura descobrint noves rutes, la meditació, el ioga. El meu temps lliure llegeixo sobre la natura, el creixement personal, l’espiritualitat, la cuida personal, sempre amb música relaxant i olis essencials.

Caminar enmig de boscos de muntanya a través de tot tipus de camins, prenent consciència i equilibrant el cos, la ment , les emocions i l’anima. A través de la caminada es faran lectures en relació l’aspecte que es treballa interiorment durant la jornada, meditacions i exercicis de moviment conscient.

Els escrits ens faran de mirall i treballar el nostre interior a través de la seva veu que ens interpel.la, posant en rellevància l’espiritualitat i la natura. En cada jornada de senderisme es treballà interiorment al voltant d’un tema concret.

El caminar, les meditacions i el moviment conscient permet interioritzar i somatitzar tot l’aprenentatge interior desenvolupat al llarg de la jornada.

La ruta s’analitza prèviament per part de l’organització, tant a nivell de dificultat i durada, com de les parades per realitzar cada una de les accions anteriment esmentades.