Activitats

BANY DE CONREU

7 DE MAIG

Soc la Maria, biòloga i ambientòloga, formada en valors i significats espirituals de la natura, programació neurolingüística, coaching, rebirthing, i medicina energètica.

M’apassiona el senderisme, passejar tranquil·lament per la natura descobrint noves rutes, la meditació, el ioga. El meu temps lliure llegeixo sobre la natura, el creixement personal, l’espiritualitat, la cuida personal, sempre amb música relaxant i olis essencials.

Et convido a viure un bany de conreu, una experiència que neix de la vicència personal de viure al mig de la natura i cultivar un hort ecològic a nivell personal, de documentar-me entorn de sàvis entorn de l’agricultura i l’espiritualitat, i de connectar amb la mare Terra, així com d’aprendre del ritme de la terra aprenent tots els passos.
El bany de conreu és una experiència basada en el procés de l’agricultura dels conreus. D’aquesta manera els conreus es caracteritzen per ser un procés circular, aprendre a través del seu cicle les lleis de l’èxit. Una mescla a cavall entre les ensenyances de Fukushima, Deprak Chopra i Tich Nathan a través de l’experiència vivencial i única aprendrem d’ells segons la part mentora de la biomimètica per millorar el nostre creixement personal com a persones.

L’experiència es realitzarà a les instal.lacions d’una horta d’agricultura ecològica, on no utilitzem productes químics perjudicials per la salut i respectant el medi de la Terra que treballen en tot moment.

Oferim la possibilitat de la compra de cistelles de verdures de temporada de forma personalitzada, a banda de l’experiència opcionalment. Si hi esteu interessats indiqueu-ho als comentaris en fer la reserva, que us passarem el llistat de productes de temporada per escollir. Es important tenir en compte que s’ha d’encarregar prèviament.
Desnivell: +/- 200 m
Temps efectiu caminant:  30 minuts
Durada de l’activitat:  3:00 h
Exigència física: fàcil. Assequible per a tothom.Recomanacions:

  • Cal portar aigua i quelcom per picar i menjar plegats en acabar (opcional).
  • Es recomana anar ben calçat, i amb roba còmoda.
  • Cal dur la vestimenta adequada per l’època de l’any i l’activitat a realitzar.
  • És recomanable portar una llibreta petita personal i .
  • No apta per menors de 12 anys.
  • No s’accepten mascotes.