UN ESPORT D'EQUIP

DESCOBREIX OSONA AMB EL TEU GRUP DE TRAILRUNNING

Si ets dels que córrer sol se li fa dur i sempre surts a córrer acompanyat, a Osona tenim molt trailrunning per oferir-vos a tu i al teu equip! Ja sigui que voleu entrenar o competir, aquí trobareu un gran ventall de possibilitats.

QUÈ T'OFEREIX OSONING?

Curses, competicions anuals, reptes, rutes i segments... què més es pot demanar? A Osona trobareu infinitat de possibilitats per venir a córrer amb el teu grup. Descobriu totes les possbilitats!

COPA OSONING TRAIL RUN

Sense dubte, un dels plats forts d'Osona en matèria de trailrunning. La Copa Osoning és la competició que engloba les diferents curses de muntanya de la comarca. Seguiu el circuit de proves i convertiu-vos en finishers de La Copa.

REPTES

Des d’Osoning, et proposem un seguit de desafiaments on podreu explorar noves rutes i amb els que optareu a diferents premis. Estigueu atent a les nostres xarxes per conèixer-los. Seràs tu el vencedor d’algun dels reptes?

SEGMENTS VERTICALS I RUTES

Des de rutes circulars amb poc desnivell fins a segments verticals on fer cremar les cames. Trieu el track que més us encaixi i sortiu a trepitjar el territori Osoning. Qui del grup no aguantarà el ritme?

ALLOTJAMENTS ON DESCONNECTAR

Quan sigui hora de descansar, fes-ho en els millors llocs de la comarca i on la tranquilitat és la nota dominant. Des d'apartaments al centre de la capital fins a cases rurals apartades de tot però sense la falta de cap comoditat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si et queda algun dubte sobre totes les possibilitats que Osona t'ofereix, contacta amb nosaltres i t'ajudarem.