DESCOBREIX OSONA

UNA COMARCA ÚNICA I PLENA DE SECRETS

QUÈ FER A OSONA?

Descobreix l'oferta que et tenim preparada a la comarca: des d'activitats a la natura fins a visites de caire històric i cultural. A què esperes?

RUTES AMB PARATGES ÚNICS

A Osona trobaràs infinitat de racons plens de natura i de paisatges dignes de foto. Si el que t'agrada és "perdre't" per desconnectar, aquest és el teu territori ideal.

POBLES AMB ENCANT

Un dels plats forts de la comarca d'Osona: una bona colla de pobles amb un encant especial que no et deixaran indiferent. Passeja pels seus carrers, descobreix-ne els productes locals i coneix una mica més de les tradicions.

HISTÒRIA I CULTURA

Des de l'època dels romans fins a l'actualitat, passant per l'Edat Mitjana i el nostre passat industrial. Osona és una comarca plena d'història i d'elements culturals de gran interès. El Temple Romà de Vic, el Jaciment Arqueològic de l'Esquerda a Roda de Ter o el Castell de Montesquiu són alguns exemples de monuments a visitar.

ACTIVITATS AQUÀTIQUES AL PANTÀ DE SAU

Atreveix-te a descobrir un dels pantans més característics mentre practiques alguna d'aquestes activitats amb els amics o la família: Kayak, pàdel surf, esquí aquàtic...

UNA GASTRONOMIA ÚNICA

Des del salat de la llonganissa i la botifarra, fins al dolç de les coques de Perafita i de Folgueroles. A Osona trobaràs una varietat única de productes fets a casa. Som una comarca orgullosa de la nostra gastronomia, i convençuda de la qualitat dels nostres aliments. Per això apostem per oferir sempre el producte local per davant de qualsevol altre.

RECUPERA FORCES DESCANSANT ALS MILLORS ALLOTJAMENTS

Sabem que dormir fora de casa no és el mateix, però volem que això canviï. Descansa igual que al teu llit i agafa forces per seguir coneixent el territori Osoning.

CONTACTA AMB NOSALTRES