DESCOBREIX OSONA

UNA COMARCA ÚNICA I PLENA DE SECRETS

RECUPERA FORCES DESCANSANT ALS MILLORS ALLOTJAMENTS

Sabem que dormir fora de casa no és el mateix, però volem que això canviï. Descansa igual que al teu llit i agafa forces per seguir coneixent el territori Osoning.

UNA GASTRONOMIA ÚNICA

Des del salat de la llonganissa i la botifarra, fins al dolç de les coques de Perafita i de Folgueroles. A Osona trobaràs una varietat única de productes fets a casa. Som una comarca orgullosa de la nostra gastronomia, i convençuda de la qualitat dels nostres aliments. Per això apostem per oferir sempre el producte local per davant de qualsevol altre.

QUÈ FER A OSONA?

Descobreix l'oferta que et tenim preparada a la comarca: des d'activitats a la natura fins a visites de caire històric i cultural. A què esperes?

RUTES AMB PARATGES ÚNICS

A Osona trobaràs infinitat de racons plens de natura i de paisatges dignes de foto. Si el que t'agrada és "perdre't" per desconnectar, aquest és el teu territori ideal.

POBLES AMB ENCANT

Un dels plats forts de la comarca d'Osona: una bona colla de pobles amb un encant especial que no et deixaran indiferent. Passeja pels seus carrers, descobreix-ne els productes locals i coneix una mica més de les tradicions.

HISTÒRIA I CULTURA

Des de l'època dels romans fins a l'actualitat, passant per l'Edat Mitjana i el nostre passat industrial. Osona és una comarca plena d'història i d'elements culturals de gran interès. El Temple Romà de Vic, el Jaciment Arqueològic de l'Esquerda a Roda de Ter o el Castell de Montesquiu són alguns exemples de monuments a visitar.

ACTIVITATS AQUÀTIQUES AL PANTÀ DE SAU

Atreveix-te a descobrir un dels pantans més característics mentre practiques alguna d'aquestes activitats amb els amics o la família: Kayak, pàdel surf, esquí aquàtic...

CONTACTA AMB NOSALTRES