TRANQUIL·LITAT I DESCONNEXIÓ

OBLIDA'T DE LA RUTINA CORRENT PER LA COMARCA

És fonamental fer esport amb alegria i cadascú es proposa uns objectius diferents. Per tots aquells que no prioritzen competir, Osona ofereix indrets únics i rutes amb les que gaudir del camí serà la prioritat. No hi donis més voltes i surt a descobrir el territori Osoning!

TERRITORI OSONENC

GAUDEIX DE LES VISTES

Puja els turons i muntanyes amb millors vistes de la comarca. Cabrera, Bellmunt, la Creu de Gurb… amb calma i a gaudir de la recompensa!

PASSA PER PUNTS EMBLEMÀTICS

Passa per alguns dels punts més emblemàtics d’Osona per conèixer una mica el passat de la comarca. Una pausa abans de seguir corrent!

DESCOBREIX RACONS AMAGATS

Si busques tranquilitat i llocs amagats, no us preocupeu! Gaudeix dels indrets més desconeguts de la comarca i endinsa’t en els boscos més frondosos.

ENVOLTA'T DE NATURA

Escapa de la civilització i dels nuclis urbans i descobreix els paratges únics d’Osona, una comarca plena de vegetació i fauna. L’únic soroll que escoltaràs és el de les fulles amb el vent.

APROFITA TOT EL TEMPS

Osona és molt més que trailrunning i esport en general. Descobreix l'oferta turística de la comarca: pobles amb encant, cultura i història, una gastronomia única... T'encantarà!

ALLOTJAMENTS ON DESCONNECTAR

Quan sigui hora de descansar, fes-ho en els millors llocs de la comarca i on la tranquilitat és la nota dominant. Des d'apartaments al centre de la capital fins a cases rurals apartades de tot però sense la falta de cap comoditat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si et queda algun dubte sobre totes les possibilitats que Osona t'ofereix, contacta amb nosaltres i t'ajudarem.