ACONSEGUEIX TOT ALLÒ QUE ET PROPOSES

PREPARA'T PER ANAR A TOPE!

Tothom sap que per guanyar s’ha de patir. Prepara’t pel terreny Osoning i demostra-ho en les curses que se celebren a la comarca. Tot entrenament suma i això es veu reflectit en la competició. Esperem veure’t per la muntanya!

QUÈ T'OFEREIX OSONING?

Si decideixes anar més enllà i plasmar el teu nivell de forma en la competició, et pots apuntar a la Copa Trail Run Osoning o bé, participar en els reptes que et proposem. Patir és part del joc!

COPA OSONING TRAIL RUN

Sense dubte, un dels plats forts d'Osona en matèria de trailrunning. La Copa Osoning és la competició que engloba les diferents curses de muntanya de la comarca. Segueix el circuit de proves i converteix-te en finisher de La Copa.

REPTES

Des d’Osoning, et proposem un seguit de desafiaments on pots explorar noves rutes i amb els que podràs optar a diferents premis. Estigues atent a les nostres xarxes per conèixer-los. Seràs tu el vencedor d’algun dels reptes?

SEGMENTS VERTICALS

Tot i que Osona no és una comarca de muntanya, tenim terrenys i cims per a tots aquells que volen fer desnivell. Si t'agrada patir i aconseguir marques personals, no dubtis a fer les curses verticals. Segur que t'hi enganxaràs i en faràs més d'una!

ALLOTJAMENTS ON DESCONNECTAR

Quan sigui hora de descansar, fes-ho en els millors llocs de la comarca i on la tranquilitat és la nota dominant. Des d'apartaments al centre de la capital fins a cases rurals apartades de tot però sense la falta de cap comoditat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si et queda algun dubte sobre totes les possibilitats que Osona t'ofereix, contacta amb nosaltres i t'ajudarem.