MOU-TE ENVOLTAT DE LA FAMÍLIA

GAUDEIX DEL TRAILRUNNING AMB ELS MÉS PETITS

Sabem de la importància de cuidar d’aquells qui més estimes, i si a sobre ho pots fer mentre gaudeixes corrent, no té preu. A Osona trobaràs una oferta molt variada de rutes aptes pels més petits de casa, a més de diverses activitats complementàries per poder seguir gaudint mentre no corres. Vine i descobreix tot el que t’ofereix aquest territori. No te’n penediràs!

INDRETS ÚNICS I APTES PER TOTHOM

GAUDIU DE LES VISTES

Pujeu els turons i muntanyes amb millors vistes de la comarca. Cabrera, Bellmunt, la Creu de Gurb… els més petits ho aguanten tot!

PASSEU PELS PUNTS EMBLEMÀTICS

Visiteu alguns dels punts més emblemàtics d’Osona i que us permetran conèixer la història d’aquesta comarca. Una pausa abans de seguir corrent!

DESCOBRIU RACONS AMAGATS

Si busqueu tranquilitat i llocs amagats, no us preocupeu! Gaudiu dels indrets més desconeguts de la comarca i endinseu-vos en els boscos més frondosos.

ENVOLTEU-VOS DE NATURA

Escapeu de la civilització i dels nuclis urbans i descobriu els paratges únics d’Osona, una comarca plena de vegetació i fauna. L’únic soroll que escoltareu és el de les fulles amb el vent.

ALTRES ACTIVITATS AMB FAMÍLIA

Sabem que no estareu tota l'estona corrent, i que també teniu ganes de provar altres coses. Així doncs, us oferim diverses opcions per fer amb família i descobrir, d'aquesta manera, tota la diversitat de paratges que us ofereix Osona.

ACTIVITATS A LA NATURA

ALLOTJAMENTS ON DESCONNECTAR

Quan sigui hora de descansar, fes-ho en els millors llocs de la comarca i on la tranquilitat és la nota dominant. Des d'apartaments al centre de la capital fins a cases rurals apartades de tot però sense la falta de cap comoditat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si et queda algun dubte sobre totes les possibilitats que Osona t'ofereix, contacta amb nosaltres i t'ajudarem.