Experiències esportives en família a Osona

Benvingut a Osoning, el portal dels amants de l'esport a la natura que inclou activitats, rutes i esdeveniments esportius a la comarca d'Osona.

Reserva ja una de les nostres experiències i descobreix el #TerritoriOsoning amb tota la família!

PREGUNTES FREQÜENTS

Totes les experiències Osoning consten d’una activitat esportiva, com a mínim, i d’una nit d’allotjament. A més, es poden complementar amb qualsevol de les rutes que hi ha al menú de “Rutes“.

Cada experiència inclou una activitat guiada i l’allotjament d’una nit. A més, s’hi poden afegir rutes sense guiar al gust de cadascú. Per tant, la durada estàndard és d’una nit.

L’edat mínima per participar a les activitats esportives és de 10 anys.

El nombre mínim de participants per a cada experiència és de 3.

Primerament cal seleccionar-ne una i escollir en quines dates es vol consumir. A partir d’aquí, s’han de facilitar les dades necessàries per a la reserva. Un cop omplerts tots els camps, es pot procedir a fer el pagament de l’import total mitjançant targeta de crèdit, transferència bancària o Apple Pay.

Dins de cada experiència hi ha un calendari que permet consultar-ne la disponibilitat. Així, la reserva queda condicionada a la disponibilitat tant dels allotjaments com dels dinamitzadors de les activitats. En cas de falta de disponibilitat d’alguna de les opcions es proposarà una alternativa de categoria similar que pot comportar un canvi del preu de venda. En aquest cas, si el client no està d’acord amb la solució proposada, té el dret de desistir i recuperar la totalitat del dipòsit de reserva.

Cada experiència té un preu diferent en funció del tipus d’activitats que inclou, l’allotjament i el nombre de persones que hi participin.

Totes les experiències inclouen els següents elements:

  • Guiatge i dinamització de les activitats.
  • Material tècnic de les activitats guiades.
  • Allotjament.
  • Assegurances.
  • Taxa turística.
  • El transport per arribar al punt d’inici de les diferents activitats o a l’allotjament.
  • El lloguer del material i el guiatge en les rutes no guiades que es poden consultar al menú “Rutes“.
  • Els àpats, excepte aquells que estiguin inclosos amb l’allotjament contractat.

Qualsevol canvi o cancel·lació s’ha de fer per correu electrònic a l’adreça bookings@cataloniabiketours.com indicant el nom del titular de la reserva i el número de referència que es proporciona en el moment de comprar l’experiència. En aquest cas s’aplicaran les condicions que s’especifiquen dins de cada experiència.

Un cop fet el pagament, el responsable de la reserva rebrà un correu electrònic amb tota la informació de l’experiència.

“QR per poder validar amb les diferents activitats i agents les reserves contractades”.

La via de contacte és a través del formulari que trobareu al final de la pàgina.

Tens algun dubte?

Omple el formulari i te'l resoldrem de seguida!