Blog

Golf-Montanya_Global-Safe-Site

El Secretari General de l’Esport visita el Golf Montanyà després d’Obtenir la certificació Global Safe Site per Bureau Veritas

El club de golf Osonenc ha rebut la visita de Gerard Figueras que, acompanyat d’una delegació del Consell Català de l’Esport i de vàries autoritats comarcals i locals, ha conegut de primera mà les mesures implementades al camp.
D’una banda, s’han revisat els protocols de seguretat que segueixen els clients que utilitzen a les instal·lacions, que inclouen registres de temperatura, d’entrades i sortides, d’ús del material, reduccions d’aforament o ampliació d’espais. De l’altra, s’han mostrat les adaptacions que han adoptat els professionals i treballadors de l’equipament.
Tal i com ha destacat el president de l’entitat, Ramon Sala, han aprofitat el sotrac propiciat per la Covid-19 per implementar processos de millora i reafirmar el seu compromís amb la seguretat i la salut tant dels clients com dels treballadors.
En el context actual, ha apuntat Sala, “cal prendre totes les mesures per garantir que som una destinació segura i seguir captant golfistes internacionals que vinguin a gaudir de l’esport, la natura i l’entorn de la comarca d’Osona”.
Aquest reconeixement, a més, ha estat clau perquè fins a set camps més de la resta del territori català, amb el suport de la Federació Catalana de Golf, segueixin l’estela del Golf Montanyà.
El Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física remarcava que aquest és un actiu essencial per transmetre una imatge de seguretat i que, conjuntament amb la campanya “Catalunya és casa teva”, presentada ahir, hauria de permetre reprendre mica en mica l’activitat turística que hi havia abans de la pandèmia.
Paral·lelament, la direcció del club, amb el suport d’Osoning i el Consell Comarcal d’Osona, ja està treballant amb tour operadors estrangers i altres agents perquè la comarca torni a rebre golfistes i turistes esportius ben aviat.

Compartiu