file

Osoning assisteix a la Sea Otter Europe per promocionar el ciclisme a Osona

Del 2 al 4 de juny es va celebrar a Girona la Sea Otter Europe, un festival de ciclisme, esports a l’aire lliure i exposició que combina la zona de fira amb competicions, exhibicions i activitats relacionades amb la bicicleta. Durant els tres dies de durada, van passar per la fira 30.000 visitants i més de 4.000 ciclistes.

Arran del treball col·laboratiu del sector del ciclisme a la nostra comarca, Osoning va participar-hi a través d’un estand per donar visibilitat a l’oferta ciclista osonenca. L’interès principal dels visitants es va centrar a conèixer les diferents rutes del territori, tant amb bicicleta de muntanya com de carretera, i tota l’oferta d’esdeveniments de les diferents disciplines. De fet, el material promocional, creat especialment per a l’ocasió, va tenir una gran acceptació entre el públic.

Osoning_Flyer_ciclisme_CAT1

Osoning_Flyer_ciclisme_CAT1

Material promocional Osoning

 

L’estand, situat a la zona de destinacions turístiques, va comptar amb la visita dels ambaixadors Josep Jufré i Eloi Palau, que a més va estar competint a la prova de la Copa Catalana de trial, i de diferents personalitats. La localització dins la zona d’exposició també va afavorir la creació de diversos contactes del sector amb els quals es podran establir sinèrgies properament.

L’oferta ciclista a Osona

Fonamentalment, aquesta oferta està composta per quatre grans potes: els esdeveniments, les rutes en BTT, els ports cicloturistes i les botigues especialitzades.

Entre els esdeveniments destaquen la Cabrerès BTT, la Copa Osona de trial, la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer i la Challenge Catalana Internacional de ciclocròs.

Pel que fa a les rutes BTT, el nostre territori gaudeix de 3 grans centres: Vic, Sau-Collsacabra i Lluçanès, amb 36 rutes i més de 600 kilòmetres senyalitzats. A banda dels tres centres BTT, també hi ha rutes que inclouen allotjament, assistència i transport d’equipatge de la mà de Biciland.

A aquests dos grans actius, s’hi sumen els ports cicloturistes. Concretament, Osona disposa de quatre ports emblemàtics: Bellmunt, La Trona, Collformic i La Pollosa.

Per acabar, hi ha les botigues especialitzades. Els agents que les encapçalen són Òpticasport, amb una àmplia gamma d’ulleres, cascs i accessoris i Fanatik, que comercialitza bicicletes, tèxtil, complements i accessoris. A més, ofereix un servei de lloguer de bicicletes per a tots aquells que vulguin gaudir de la comarca de la manera més còmoda.