jenny-hill-205881-unsplash

On puc entrenar pujades a Osona?

N’hi diuen la Plana de Vic, però de pujades no ens en falten i per tots els gustos!

Et proposem diferents llocs de la Comarca on trobaràs diferents tipus de pujades. Només son idees per si vas perdut. Som absolutament conscients que les existents… son infinites!

 

  1. Si vols treballar pujades corredores, d’aquelles que et permeten córrer i mantenir un bon ritme: Pujada a Sant Sebastià per la zona del Soler Botey, Pujada a la Miranda tant des de Santa Eulàlia com des de La Guixa i fins a Muntanyola, Matagalls des de l’aparcament de Coll de Bordoriol, la zona del Pla de la Calma tant si surts des de Collformic com de Tagamanent… entre moltes altres!

 

  1. Si vols fer pujades caminadores, d’aquelles que et posen ràpidament en òrbita i no et permeten fer ni dues passes corrent: Matagalls des de Collformic (tot i que en algun tram si que podràs córrer), Les Agudes, força trams del camí més directe de Bellmunt tant des de Sant Pere com des de la banda de Vidrà, la pujada al Tagamanent des d’Aiguafreda, la Creu de Gurb pel camí més directe, Sant Sebastià pel PR, el Puigsacalm pels ganxos, etc.

 

  1. Pujades mixtes, on podràs combinar una mica de tot: Matagalls tant des de Collformic com des de Sant Marçal, les diferents combinacions de camins que porten a la Creu de Gurb, el Puigsacalm pel camí tradicional…

 

Ens en deixem moltíssimes, però si no sabies per on començar, ara ja no tens excuses!

Amunt, amunt!

Photo by Jenny Hill on Unsplash