E16B8B24-376D-4C96-859F-A45492F907E8

Mas Gurumbau: un oasi de tranquil·litat i naturalesa

El Mas Gurumbau és un Pitch & Putt de divuit forats situat al bell mig de la Plana de Vic, a l’entrada de Taradell quan es ve de Balenyà, i un veritable oasis de tranquil·litat i naturalesa.

El Pitch & Putt té la peculiaritat de ser un esport apte per a totes les edats i que es pot practicar amb família i amics.

Ofereix lloguer de carretes i pals, putting green i té camp de pràctiques així com escola de golf amb cursos regulars i classes particulars.

Si bé diem que es tracta d’un oasis de naturalesa i tranquil·litat, aquest es va veure revolucionat un bon matí de dissabte quan el camp estava en la seva màxima activitat ja que es disputava un torneig.

Des de Vic, en ser dia de mercat, varen enlairar-se diferents globus aerostàtics com mana la tradició de la Plana i un d’aquests es va anar acostant sospitosament al camp.

Els jugadors van poder observar com a seva trajectòria no rectificava fins que es va trobar ben bé a sobre dels seus caps. Molt proper.

Amb tan mala sort que la cistella, abans de tocar a terra, va impactar contra una branca d’un arbre i va desestabilitzar l’aparell que va acabar fent un aterratge poc net, per dir-ho d’una manera simpàtica.

Tot i que, afortunadament, ningú va prendre mal, es van desplaçar els serveis sanitaris i l’ambulància fins al camp. La qual cosa va sumar en la revolució de la situació perquè bé sabem que les sirenes i els llums d’aquests vehicles sempre criden molt l’atenció creant un bon efecte tafaner.

Evidentment, en un dia de tanta afluència va suposar un rebombori important i, finalment, es va tancar com una anècdota simpàtica de la qual es va poder parlar durant una bona època.

Per acabar amb l’atracció del dia, la cistella havia quedat col·locada al mig del camp i obstruïa el bon funcionament d’alguns forats. Varen haver de ser uns quants participants del torneig i usuaris del camp qui, amb l’ajuda i les ganes de seguir jugant de tots plegats, varen poder-la retirar i seguir amb l’activitat del dia.