maria alvarez

Maria Álvarez guanya el Rànking Mundial de raids hípics 2016

Impressionant temporada de la genet Osonenca que finalitza l’any 2016 en la primera posició del Rànking de raid mundial “FEI Open Riders World Endurance”

La genet Osonenca Maria Álvarez Pontón ha aconseguit enfilar-se fins al cap damunt de a classificació del Rànking de raid mundial FEI Open Riders World Endurance de l’any 2016 i s’ha proclamat la millor genet de la temporada d’entre més de 3000 genets d’arreu del món.

Maria Álvarez està considerada entre les millors genets del món i aquest resultat la confirma a l’elit d’aquesta modalitat esportiva. Entre el seu palmarès cal destacar que ha estat dues vegades Campiona del Món i dues vegades també Campiona d’Europa, entre d’altres resultats de talla mundial, europea i nacional.

La genet, de llarga tradició en l’entorn dels cavalls, resideix a Olost amb la seva parella, també actual Campió del Món, Jaume Puntí, on entrenen els seus cavalls.

Cal destacar la gran afició i llarga tradició de la Comarca d’Osona en els raids Hípics. Osona acull una bona quantitat de genets i professionals d’altíssim nivell, així com alguna de les proves de ressò internacional i, enguany, durant el mes de maig es celebrarà a Vic el congrés mundial sobre la disciplina hípica de raids que es celebra cada 4 anys.