amtte

Amtté: nou agent Osoning amb propostes innovadores i aglutinadores

Darrere del nom Amtté hi ha en Marc Pujol i l’Anna Comet, dues persones que han sabut transmetre la seva filosofia de vida a la seva feina.

En Marc Pujol és enginyer industrial. El seu pas per l’empresa privada l’ha dut a tenir un interès creixent en l’àmbit de formació en comunicació, lideratge, treball en equip i organització. Dia a dia, centra els seus esforços en la divulgació i formació que la bona relació interpersonal recau directament en el bon funcionament de l’empresa.

L’Anna Comet és periodista i entrenadora, professions que combina amb l’esport d’alt nivell. Formada en els diferents àmbits esportius, té claríssim que l’activitat física té unes aplicacions directes en el benestar i salut de les persones i, una persona saludable, sempre serà una persona productiva i eficaç.

Amtté és la barreja dels dos camps, el factor humà, dirigit i coordinat per en Marc i l’activitat física, dirigida i coordinada per l’Anna i porten aquests serveis a dins de les empreses en la recerca de crear empreses saludables i equilibrades en els dos aspectes buscant dos objectius principals: el benestar dels treballadors i el rendiment empresarial.

Amtté posa a l’abast de les empreses tres serveis principals: Health que son programes d’entre 6 mesos i 1 any de durada on es combina la formació amb la pràctica de l’activitat física de forma habitual per tal d’incrementar el benestar i la salut dels treballadors, buscant crear-los uns hàbits saludables. El Challenge, un programa molt semblant al Health però per a grups més reduïts que recerquen objectius més concrets de treball en equip, comunicació, entre d’altres, i el programa acaba sempre amb la realització d’un repte esportiu conjunt. Finalment, els training camps són estades d’una o dues jornades en entorns naturals on es combina la formació amb activitats al medi natural i es centren amb els valors que l’empresa necessiti treballar.

Amtté anhela aportar els beneficis de l’activitat física, tant apreciats i científicament estudiats en països com Estats Units i els països del nord d’Europa, a les persones i, en conseqüència directe, a les empreses.

La seva incorporació a la comunitat Osoning obre un camp poc explorat fins al moment, ja que ofereixen uns packs tancats i a punt per comercialitzar adreçats a empreses, entitats i clubs esportius de fora de la Comarca per tal que facin estada al territori.

A través d’aquests packs, que involucren diferents agents del territori per tal de completar l’oferta, es pretén impactar de forma directa en diversos sectors, com ara la restauració, l’hostaleria, els comerços especialitzats o els serveis, a través de l’esport.

Així, la col·laboració entre Amtté i Osoning posarà a l’abast del client final totes les activitats que els agents tinguin a la seva disposició, i vulguin incorporar-hi, per tal de donar-se a conèixer i crear negoci en aquesta direcció: des de vols en globus, activitats al Pantà de Sau, sortides i excursions a cavall o en bicicleta, nòrdic walking, excursionisme, etc. A tota aquesta oferta, s’hi podran sumar els agents del sector del comerç mitjançant testos de material i de productes.

Tant des d’Amtté com des d’Osoning es vol aglutinar tants actors com sigui possible per tal de poder oferir un producte més complet al client final, posicionar, mica en mica, el territori com a destí esportiu i incrementar l’impacte econòmic de l’esport a la comarca.